Gyöngy-szirom
Végre van saját napraforgó medálom is. Olyan, nagyon szép, türkiz-kékes swarival. Köszönet a gyöngyökért Timinek és Vikinek. Nagyon különleges és nagyon szépen csillogó kékség. Imádom. Majd készül hozzá a gyűrű és a karkötő is.



Gyöngy-szirom
Elfogyunk, szépen (nem, nem szépen, hanem szomorúan) és lassan. Megint egy búcsúajándék készült és megint olyan nehezen, mint az előző.Ez egy kristálytiszta swaris bross. Kissé ziláltak még a szemei, a nagy sietségben elfelejtettem egy kicsit igazítani rajta. Mellette az elmaradhatatlan Szaturnusz-bogyó, Orsitól. Kedves Orsi, ugye nem haragszol, de nálunk már szinte labor szimbólum lett:-). Nélküle nem lehet távozni. Most szürke-aranyban.

Drága Barátnőnk, Manka! Viseld egészséggel a brosst! Remélem méltó éke lesz szép kosztümjeidnek és gondolj ránk is néha! Nagyon sok szeretetet fűztem bele:-) 
Sok sikert kívánunk!


Gyöngy-szirom
..és hogy miért is? Nem, nem a fizikai fájdalom miatt. Az annál sokkal rosszabb lelki fájdalom miatt. A legjobb barátnőm ( aki egy csodálatos ember és nagyon jó munkatárs is egyben) megy most el tőlünk. Nagyon nehezen jöttek össze ezek a darabok. Talán, mert olyan nagyon nehéz Őt elengedni.
Drága Barátnőm! Sok sikert és sok boldogságot kívánok életed most induló újabb periódusához!

A karkötő a már régebben elkészített swaris bogyó medálhoz született meg.


A nélkülözhetetlen Szaturnus bogyó, amiért továbbra is nagyon hálás vagyok Orsinak


...és az Erika gyűrű, mely a barátnőm egyik kedvenc színében készült. Egy korall színű díszkavicsot foglaltam be. Elég brutális darab lett, de egész jól mutat. Azt hiszem.




Gyöngy-szirom




Címkék 0 megjegyzés | | edit post
Gyöngy-szirom
Szombaton megint gyöngyöt fűztünk Orsi segítségével. Az én Fuksziana karkötőm egy kicsit már nyárias változatban készült el. Köszönet érte Orsinak, aki tanított bennünket, Vikinek és Timinek, akik segítettek a gyöngy-választásban és a helyet biztosították. 
 Mivel a meglévő zöld swaris gyűrűm nem nagyon megy hozzá, ezért muszáj volt készítenem egyet, ami színben és stílusban is egy kicsit jobban illik ehhez a karkötőhöz. Az ötlet Timitől származik, a minta pedig Wave ring- Cindy Pankopf BB 2009 február. Thank you!
Nagyon szeretem mindkettőt!

Szeretettel köszöntök minden kedves Édesanyát!
A holnap érettségizőknek pedig sok szerencsét a vizsgákhoz!